Meubels op maat laten maken of je interieur volledig vernieuwen?

Een interieur make-over om u tegen te zeggen

Op zoek naar een op maat gemaakt meubelstuk dat perféct blendt in jouw keuken, badkamer, living, slaapkamer of zolder? Of wil je je totaalinterieur onder handen laten nemen door ervaren professionals? Bij Anka Interieur ontwerpen we meubels op maat in ons eigen atelier bij Gent, van keuken- en badkamermeubelen tot dressings en kasten. We slagen er keer op keer in om een uniek stuk af te leveren, dankzij ons oog voor detail, slim denkwerk en piekfijn schrijnwerk.

Interieur maatwerk blijft onze specialiteit

In ons atelier in Heusden creëren we kasten en meubels op maat voor diverse toepassingen. Zowel voor strakke en moderne binnenhuisinrichtingen als voor klassieke en rustieke interieurs. Daarnaast kunnen wij ook een volledige ruimte naar keuze in een nieuw jasje steken.

Waarom jouw interieur laten opknappen door Anka Interieur?

  • ervaren familiebedrijf met persoonlijke aanpak
  • productie in eigen atelier en correcte leveringen
  • millimeter precies maatwerk en knappe afwerking
  • keuze uit diverse kwalitatieve materialen en kleuren
  • nauwkeurige opvolging van deadlines en projecten
  • slechts één aanspreekpunt en betrouwbare partners
  • meubels op maat van jouw wensen, met 10 jaar garantie

Omdat elk detail telt bij jouw meubels op maat

Tijdens de ontwerpfase van jouw meubels op maat staat plaatsbesparing en ruimtegevoel steeds voorop. Zo biedt je interieur renovatie niet enkel een esthetische meerwaarde, maar vergroot het ook je comfort. Op maat gemaakte hoger-lager keukens, zwevende badkamermeubelen, dressings met geïntegreerde verlichting en kledinglift, vestiaires onder de trap, kasten onder dakschuintes, tv meubels… We denken echt aan alles.

How it looks?

Bekijk gerust enkele gerealiseerde interieur ontwerpen op onze Facebookpagina of kom onze toonzaalmodellen ontdekken in onze showroom bij Gent. We kijken er alleszins naar uit om kennis te maken!

Zullen we even een prijs voor je uitrekenen?

Meer bergruimte nodig of wat uitgekeken op je interieur? Een vrijblijvende afspraak inplannen, kost je helemaal niets. Je zal bovendien aangenaam verrast zijn door onze aanpak, mogelijkheden en tarieven.

MAAK EEN AFSPRAAK