Totale interieur renovatie van jouw woonruimte?

Bij Anka Interieur in Heusden ontwerpen we niet alleen meubels en kasten op maat, maar verzorgen we ook de totale interieur renovatie van jouw keuken, living, badkamer, slaapkamer of zolder. Met een binnenhuisarchitecte, eigen vakmannen en een netwerk aan vertrouwde externe partners gaan we aan de slag om jouw interieur onder handen te nemen, van vloer tot plafond. Een kleine interieur make-over of een iets groter renovatieproject? We zijn benieuwd naar je plannen!

Als je een totale interieur renovatie overweegt

Hoe we van start gaan

Of je nu graag jouw keuken, badkamer of zolder wilt inrichten of verbouwen, het loont de moeite om even naar onze mogelijkheden en prijzen te informeren. Bij Anka Interieur kan je namelijk je totale interieur renovatie aan één enkele aannemer toevertrouwen. Zo ben je zeker van een vlotte communicatie, snelle doorlooptijd en zorgeloos traject met de nodige garanties.

Onze binnenhuisarchitecte bundelt al jouw stijlvoorkeuren in een knap interieurontwerp, realistische 3D-tekening en uitgewerkt grondplan. Nadien ontvang je een competitieve en gedetailleerde prijsofferte voor de praktische realisatie van jouw renovatieproject.

Let’s get to work

Voor de effectieve uitwerking rekenen we op de technische skills en kritische blik van onze eigen plaatsingsdienst en bovendien schakelen we enkele vertrouwde partners in. Zo zijn we zeker dat complexe werken in je totale interieur renovatie (bv. elektriciteit en vloeren) helemaal volgens de regels van de kunst en de wettelijke voorschriften worden uitgevoerd.

Wij volgen de planning, werken en oplevering stipt voor je op en stellen een overzichtelijke totaalofferte en eindfactuur samen. Zo heb je slechts één aanspreekpunt voor je complete interieur renovatie nodig en ben je zeker van een snelle en professionele aanpak.

523
419
519
503
418
32

Andere renovatieplannen?

Geen totale interieur renovatie van een woonruimte gepland, maar wel op zoek naar een keukenmeubel, badkamermeubel, dressing of kast op maat? Meteen een volledige verdieping of hele woning onder handen nemen? Bij Anka Interieur zijn de mogelijkheden oneindig. We vertellen je er graag meer over tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarnaast kan je natuurlijk ook gewoon even langskomen in onze showroom bij Gent en onze kwalitatieve toonzaalmodellen ontdekken.

Benieuwd naar de gemiddelde prijs van zo’n totaalrenovatie?

Wil je graag je woonruimte een andere invulling geven of in een nieuw jasje steken? Bij Anka Interieur steken we graag de handen uit de mouwen om jouw interieur volledig op te knappen.

MEER INFORMATIE