Plaatsbesparende kledingkast of magnifieke dressing laten maken?

En dan wordt je dressing plots hét gespreksonderwerp…

Een verbluffende dressing laten maken waarmee je de show steelt? Anka Interieur in Heusden bij Gent is dé kastenbouwer die je zoekt. Maatwerk waarbij elke millimeter telt, is namelijk helemaal ons ding. Met extreme precisie, kwalitatieve materialen, passie en vakmanschap maken we superhandige en knap uitziende inloopkasten. Niet alleen de inhoud, maar ook de dressing zelf wordt zo een blikvanger in je interieur!

Een dressing op maat van jouw woning

Bij Anka Interieur gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. Integendeel zelfs, we houden net van technisch complexe projecten! We doen er alles aan om de beschikbare ruimte optimaal te benutten en jouw garderobekast naadloos te integreren in jouw woning. Zo creëren we een minimum aan plaatsverlies en een maximum aan opbergruimte. Heeft jouw woning bijvoorbeeld een schuin dak? Bij ons kan je ook een dressing laten maken met schuine wanden.

546
547
548
403
405
404

Eindeloze afwerkingsmogelijkheden

Een dressing room waarin je echt kan wegdromen? Bij Anka Interieur voorzien we tal van extra’s om jouw inloopkast in de spotlights te zetten. Zo kan je een dressing laten maken die perfect past bij jouw interieur, opbergvoorkeuren en persoonlijkheid. Enkele opties op een rijtje:

  • lades, legvlakken, broekenrekken
  • dressing met geïntegreerde verlichting
  • gesloten of open dressing met lichtinval
  • moderne, strakke, klassieke, landelijke stijl
  • draaideuren, schuifdeuren, spiegeldeuren
  • deuren in glas, laminaat, lak, massief hout
  • fronten en grepen in verschillende kleuren
  • kledingliften en systemen voor schoenen

En er is nog zoveel meer…

Bij Anka Interieur kan je niet enkel een gepersonaliseerde dressing laten maken. Interesse om ook een keukenmeubel, badkamermeubel of kast op maat te laten ontwerpen? Of wil je een volledige ruimte, verdieping of woning een straffe make-over geven? Vertel ons gerust meer over jouw plannen tijdens een kennismakingsgesprek of kom inspiratie opdoen in onze showroom met toonzaalmodellen.

Jouw kleren opbergen in een design dressing op maat?

Dankzij ons oog voor detail, vakbekwame medewerkers en kwalitatieve materialen creëren wij een inloopkast of dressing waarvan je jarenlang kunt genieten.

BENIEUWD NAAR HET PRIJSKAARTJE?